Wednesday, August 26, 2015

Anak Bijak Sihat Cergas Ibu Gembira

Senang hati bila anak sihat, ceria, cergas bermain kan?

 

Nutrisi lengkap main peranan


Risau..runsing... selalu ke klinik ambil MC anak tak sihat...

Anak-anak selalu DEMAM, BATUK BERKAHAK, SELSEMA
Diserang ASTHMA
Susah nak makan
Memilih makanan
Tak suka makan SAYUR
Tak suka makan BUAH
SEMBELIT, nangis bila nak poo poo


Sebagai parents mesti kita nak bagi yang terbaik utk anak2 kan..

Maklumlah zaman sekarang ni bukan macam zaman mak ayah kita dulu, macam2 pencemaran, penyakit, fastfood, process food yg banyak sgt kat pasaran.

Jadi sistem imun badan anak2 yang aktif membesar perlu kuat. Lebih-lebih lagi bila sudah bercerai susu ibu, 100% nutrisi harian adalah dari pemakanannya.


Atasinya dengan memberikan nutrisi yang cukup pada anak-anak..
Ini lah RAHSIA saya utk anak22...

LEBIH BIJAK
IQ TINGGI
LEBIH SIHAT CERGAS DAN CERIA
SIHAT & BERTENAGA
LEBIH FOKUS
TIDAK MALAS
TIDAK KELETIHAN
TINGKAT SISTEM IMUNISASI
LAWAS

Walaupun anak-anak tak makan semua yg saya sediakan..
Saya TAK RISAU..
ALHAMDULILLAH dgn izin ALLAH
Selera makan pun BERTAMBAH



Set Cadangan Anak-Anak Sihat Dan Bijak



Testimoni


Manfaat Mealshakes

Mealshakes kaya dengan fiber
Vita-Lea for Children

Vita-Lea for Children melindungi gigi anak-anak
Chewable Vita-C

OmegaGuard




Nak tau lebih lanjut..boleh
WhatsApp Ida
010 225 1741
detiksihat.blogspot.com



‪#‎mealshakes‬
‪#‎vitaleaforchildren‬
‪#‎chewablevitacplus‬
‪#‎omegaguard‬

2 comments:

  1. Replies
    1. Bagus kan..semulajadi pulak tu :)
      Tak risau nak bg anak22

      Delete

Post a Comment